Ελληνικά Εστιατόρια

Πόλη του Μεξικού: Ελληνικό εστιατόριο Ouzeria

Άλλο ένα ελληνικό εστιατόριο που ανακαλύψαμε, αυτή την φορά στην πόλη του Μεξικού (που είναι και η πρωτεύουσα τη χώρας). Ιδιοκτήτες είναι ο Γιώργος, ο Στέφανος, ο Διονύσης και ο Νεκτάριος, όλοι τους γεννημένοι στο Μεξικό από γονείς μετανάστες.

Όπως μας είπαν το Ouzeria γεννήθηκε με σαφή στόχο το καλό ελληνικό φαγητό και τιμά την ελληνική κληρονομιά για την οποία είμαστε τόσο περήφανοι. Εστιάζουμε πάντα στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης και παρέχουμε στους φιλοξενούμενους και τους φίλους μας μια εμπειρία όσο το δυνατόν πλησιέστερη στην ελληνική κουζίνα.

Συνέντευξη με τον Ouzeria Πόλη του Μεξικού Το Ouzeria δεν είναι μία επιχείρηση που επικεντρώνεται μόνο στο Ούζο που είναι και το όνομα του μαγαζιού, αλλά στην προσφορά μιας ποικιλίας παραδοσιακών τάπας πιάτων, μικροί μεζέδες που συνοδεύονται με κρασί, ούζο, μπύρα και άλλα αλκοολούχα ποτά.

Το Ouzeria έχει την δικιά του σελίδα και θα το βρείτε στο internet στην εξής διεύθυνση ouzeria.com.mx, όπως επίσης στο facebook εδώ: facebook.com/ouzeriamx/, ενώ την ώρα που δημοσιεύεται αυτή η ανάρτηση στο tripadvisor το Ouzeria βρίσκεται στη θέση 540 από τα 5.407 εστιατόρια στην Πόλη του Μεξικού. Περισσότερα εδώ Ouzeria

Συνέντευξη με τον Ouzeria Πόλη του Μεξικού

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here