Ελληνικές Επιχειρήσεις

NEAPOLI εταιρεία περιβαλλοντικού σχεδιασμού & μηχανικής, Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισία

Η NEAPOLI είναι μια εταιρεία περιβαλλοντικού σχεδιασμού & μηχανικής για το δομημένο περιβάλλον, με γραφεία στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), στην Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία) και στη Σεούλ (Νότια Κορέα). Από την ίδρυσή της το 2010 η ΝΕΑΠΟΛΗ έχει δημιουργήσει ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο πρασίνων και ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων. Το ενεργό χαρτοφυλάκιο υπερβαίνει τα 2,5 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα με σημαντικά βιώσιμα έργα ανά τον κόσμο και πιστοποιημένα από οργανισμούς όπως το USGBC LEED, GBI, Green Mark, GreenRE και MyCREST. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν κυβερνητικούς οργανισμούς, ιδιωτικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστικές εταιρίες.

NEAPOLI εταιρεία περιβαλλοντικού σχεδιασμού & μηχανικής, Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισία

Έρευνα & Ανάπτυξη (Ε & Α): Ως τεχνολογική εταιρεία, η Ε & Α είναι βασικά στοιχεία στο χώρο εργασίας της ΝΕΑ ΠΟΛΗς. Η καινοτομία μαζί με όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την Ε & Α είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τις μελλοντικές επιδόσεις της εταιρείας μας. Στόχος είναι να εξασφαλιστεί η ηγετική μας θέση στην τεχνολογία και να επεκταθούμε σε βασικούς τομείς ενώ παράλληλα να αναπτυχθούν σημαντικά προϊόντα με μοναδικές χαρακτηριστικά. Αναπτύσσουμε κλιμακούμενες εφαρμογές λογισμικού προσομοίωσης κτιρίων και λογισμικό αυτοματοποίησης.

Είμαστε σημαντικοί συνεργάτες στα εργαλεία σχεδιασμού Ladybug και ιδρυτικά μέλη ανάπτυξης λογισμικού του Butterfly. Αναπτύσσουμε εφαρμογές που μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις καθημερινές ροές εργασίας βελτιστοποίησης κτιρίων. Από το 2011, η NEAPOLI είναι ο μόνος εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής, υποστηρικτής και εκπαιδευτικός φορέας για την περιοχή της ΝΑ Ασίας της κορυφαίας πλατφόρμας προσομοίωσης κτιρίων DesignBuilder ™.

NEAPOLI εταιρεία περιβαλλοντικού σχεδιασμού & μηχανικής, Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισία

Φιλοσοφία

Η NEAPOLI ακολουθεί τη φιλοσοφία ολιστικού σχεδιασμού κτιρίων. Συνεργαζόμαστε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς από την έναρξη του έργου, μέσω του πολεοδομικού σχεδιασμού, του σχεδιασμού μέχρι την κατασκευή και την διαχείρισή του. Προσκαλούμε τα μέλη της ομάδας εργασίας να εντοπίσουν τεχνολογίες αιχμής και τεχνολογίας και αναπτύσσουμε βιώσιμες στρατηγικές που προωθούν αποτελέσματα και περιλαμβάνουν μηδενική κατανάλωση ενέργειας και νερού και μηδενικές εκροές αποβλήτων με μέγιστη δυνατή οικονομική απόδοση.

Menara PNB 118
Menara PNB 118

Menara PNB 118

  • Πιστοποίηση: GBI Platinum, LEED Platinum, GreenRE Platinum
  • Όροφοι: 118
  • Energy Intensity: 110kWh/m2/year (50% savings)
Cititowers City Centre
Cititowers City Centre

Cititowers Kuala Lumpur City Centre

  • Πιστοποίηση: Green Building Index Gold, LEED Platinum
  • Όροφοι: 79
  • Energy Intensity: 100 kWh/m2/year (55% reduction)
Selangor State
Selangor State

Selangor State Development Corporation Headquarters (PKNS HQ)

  • Green Building Certification: Green Building Index Platinum, LEED Platinum
  • Energy Intensity: 78kWh/m2/year (65% reduction)

Αυτή η δυναμική διαδικασία επιτρέπει στις ομάδες έργων να αναπτύξουν δομές και συστήματα που ενσωματώνουν ολιστικά για τη δημιουργία έργων αποδοτικών πόρων, με ελάχιστη επίδραση στο περιβάλλον και μέγιστη απόδοση επένδυσης. Ως προμηθευτής λύσεων βιωσιμότητας, η ΝΕΑΠΟΛΗ κάνει τη διαφορά στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η εστίασή μας στην κοινωνική συνεισφορά απορρέει από το πάθος μας να εκπαιδεύουμε συνεχώς οποιονδήποτε και όλους όσους ενδιαφέρονται να κάνουν το δομημένο περιβάλλον ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο τόπο για να ζήσουν.

NEAPOLI's project PAVILION PONDEROSA with Paolo Cucchi Architects has been nominated for the 5th Annual A+Awards!

NEAPOLI’s project PAVILION PONDEROSA with Paolo Cucchi Architects has been nominated for the 5th Annual A+Awards !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here