Έλληνες και Ξένοι ΤαξιδιώτεςΚυριάκος Γαργαρέτας, δύο μεγάλες αγάπες! Η μία ονομάζεται Κούβα και η άλλη Ταϊλάνδη

Ο Κυριάκος έχει δύο μεγάλες αγάπες. Η μία λέγεται Κούβα και η άλλη Ταϊλάνδη και πιο συγκεκριμένα Πουκέτ. Μας επισκέφτηκε στην Σαϊγκόν (και πολύ καλά έκανε), και περπατήσαμε στα αξιοθέατα της περιοχής. Επίσης κατά την άφιξη του στο Βιετνάμ ο Κυριάκος επισκέφτηκε και το Νταλάτ όπως και το Μούι Νε.

Ο Κυριάκος δηλώνει φανατικός οπαδός της Κούβας και της Ταϊλάνδης. Και οι δύο χώρες φημίζονται ως τουριστικοί προορισμοί αλλά με διαφορετική κουλτούρα. Στο Πουκέτ ο Κυριάκος έχει ταξιδέψει άπειρες φορές που σημαίνει ότι είναι πολύ καλός γνώστης της περιοχής.

Ο Κυριάκος επαγγέλλεται επιχειρηματίας με δύο καφέ στο κέντρο της πόλης του Βόλου. Το ένα είναι το πολύ γνωστό στην κονωνία του Βόλου, Gala και το άλλο το Grappa Vino. Και τα δύο βρίσκονται στην οδός Κοντοράτου στο κέντρο της πόλης κοντά στον ναό του Αγίου Νικολάου.

Βέβαια εκτός από την Ταϊλάνδη και την Κούβα, ο Κυριάκος είναι επίσης πολυταξιδεμένος σε περισσότερα κράτη μεταξύ των οποίων: Βιρμανία (Μιανμάρ), Λάος, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Κόστα Ρίκα κλπ. ενώ το επόμενο ταξίδι του θα είναι στις Φιλιππίνες και τα τροπικά νησιά της..

Να ευχηθώ στον Κυριάκο καλή διαμονή στο Βιετνάμ και καλά ταξίδια !

Κυριάκος Γαργαρέτας, δύο μεγάλες αγάπες! Η μία ονομάζεται Κούβα και η άλλη Ταϊλάνδη

Στο πολεμικό μουσείο της Σαϊγκόν (War Remnants Museum – Bảo tàng chứng tích chiến tranh)

Κυριάκος Γαργαρέτας, δύο μεγάλες αγάπες! Η μία ονομάζεται Κούβα και η άλλη Ταϊλάνδη

Έξω από τον καθεδρικό ναό της Σαϊγκόν. Να ευχαριστήσω το νιόπαντρο ζευγάρι για την ευγενική προσφορά του να φωτογραφηθεί μαζί με τον Κυριάκο (Notre Dame Cathedral)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here