Οι άνθρωποι που ομορφαίνουν τα ταξίδια μας

Γνωρίσαμε τον Γιώργο Τσακόγια στο Να Τρανγκ

Γιώργο Τσακόγια

20 Φεβρουαρίου 2011: Πήγαμε στο Να Τρανγκ και γνωρίσαμε τον Γιώργο Τσακόγια που ζει εκεί μόνιμα μαζι με την γυναίκα του Snejana, τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Γιώργος όπως μου είπε είναι πολύ ευχαριστημένος με την περιοχή που μένει και ότι το Να Τρανγκ είναι ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο μέρος γι’αυτόν και μάλιστα με υπερβολικά μεγάλη τουριστική ανάπτυξη.

Ο Γιώργος δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στο Να Τρανγκ, με δύο ενοικιαζόμενα δωμάτια και με μικρή επιχείριση που ετοιμάζει σύντομα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνωρίσαμε τον Αλέκο και τον Παύλο στο Νταλάτ

Γνωρίσαμε τον Αλέκο και τον Παύλο στο Νταλάτ

Γνωρίσαμε τον Αλέκο και τον Πάνο στο Νταλάτ. Ο Αλέκος και ο Πάνος, είναι Έλληνες από την Αυστραλία που αποφάσισαν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στο Νταλάτ, ένα υπέροχο μέρος με πολύ καλές κλιματολογικές συνθήκες, ηλιόλουστο και δροσερό.

Πράγματι επειδή επισκέφτηκα το Νταλάτ και έμεινα εκεί μερικές μέρες, πρόσεξα ένα εξαιρετικά πανέμορφο μέρος που σε έλκει να μείνεις μόνιμα. Τα αξιοθέατα του πολλά όπως επίσης οι δραστηριότητες του στα περίχωρα του πολλές όπως ορειβασία, ποδηλασία κλπ.

Εύχομαι στον Αλέκο και τον Παύλο καλή διαμονή και να τα πούμε πάλι σύντομα.

Το ελληνικό μπουζούκι και στην Ταϊλάνδη

Ποιος είπε ότι το ελληνικό μπουζούκι υπάρχει μόνο στην Ελλάδα και σε χώρες όπου δραστηριοποιούνται επαγγελματικά πολλοί Έλληνες όπως η Γερμανία, ΗΠΑ και Αυστραλία. Στην Ταϊλάνδη σε νυχτερινά μαγαζιά όλο και κάποιον Έλληνα θα βρείτε να παίζει μπουζούκι αλλά και να αρέσουν οι πενιές του στους θαμώνες του κέντρου.

Το βίντεο είναι από το νησί Κο Παγκάν ό Βασίλης στο μπουζούκι και ο Ματθαίος από Κύπρο στο βιολί. Συμμετέχει και ένας Ιταλός στα τύμπανα.

Koh Mykonos στο Koh Phangan της Ταϊλάνδης

Koh Mykonos στο Koh Phangan της Ταϊλάνδης

Είπαμε σε κάθε γωνιά του πλανήτη υπάρχει και ένας Έλληνας. Koh Mykonos (Koh στα Ταϊλανδέζικα σημαίνει νησί, δηλαδή Koh Mykonos σημαίνει νησί Μύκονος ή το νησί της Μυκόνου). Το Koh Mykonos το σηναντήσαμε στο Κο Παγκάν (στα αγγλικά γράφεται Koh Phangan).
Το Κο Πανγκάν για όσους δεν γνωρίζουν είναι νησί στον κόλπο της Ταϊλάνδης, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Σαμούι και είναι πολύ γνωστό για τα Full Moon Party. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες από το Koh Mykonos της Ταϊλάνδης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here