Κο Παγκάν, Ταϊλάνδη| Ταξιδιωτικός Οδηγός | Πληροφορίες

Το Κο Πανγκ Νγκα (Ko Phang Ngan) εξαιρετικό διάσημο για τα full moon party στην παραλία Hat Rin βρίσκεται ανάμεσα στο Κο Σαμουί και το Κο Τάο.

Παραλία Ζεν ηλιοβασίλεμα στο Κο Πανγκάν της Ταϊλάνδης

Το πιο ωραίο σημείο του νησιού για να δεις το ηλιοβασίλεμα, και πολύ δημοφιλής παραλία για backpackers, επίσης και αρκετοί γυμνιστές. Πολλοί επισκέπτες συγκεντρώνονται κάθε βράδυ σε πηγαδάκια, πολλοί με κιθάρες για να παρακολουθήσουν την δύση του.

YouTube
Zen Beach, one of the best Places to Watch the Sunset in Koh Phangan Southern Thailand

Η μυστική παραλία στο Κο Παγκάν της Ταϊλάνδης, Secret Beach

Ονομάζεται μυστική παραλία, στην πραγματικότητα είναι φανερή παραλία και βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του Κο Παγκάν (Koh Phangan). Είναι όμως από τις δημοφιλέστερες του νησιού με πολλή καθαρά νερά, beach bar, πάρκινγκ οχημάτων. Δείτε μερικά βίντεο από την μυστική secret παραλία.

YouTube
Secret Beach

Full Moon Party

Το μεγαλύτερο πάρτη που λαμβάνει μέρος στην Ταϊλάνδη και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Haad Rin στο Κο Πανγκάν (Ko Phangan). Λαμβάνει μέρος μία μέρα του μήνα, την μέρα φυσικά που έχει πανσέληνο με κοσμοσυρροή από πολλά μέρη της χώρας και κυρίως τουρίστες από πολλές χώρες χωρίς βέβαια να απουσιάζουν οι ντόπιοι. Ξεκινάει αργά το βράδυ μετά τις δέκα μέχρι τα χαράματα με ήχους από R&B, drum and bass, house, dance και reggae, από πολλούς dj’s που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας.

Ένα από τα πιο όμορφα και φαντασμαγορικά θεάματα που μπορείτε να δείτε στο Full Moon Party είναι και το παιχνίδι με τις φωτιές κατά μήκος της παραλίας Haad Rin του Κο Πανγκάν (Ko Phangan). Βέβαια πρόκειται για πεπειραμένους Ταϊλανδούς που παίρνουν μέρος στο ολονύκτιο αυτό πάρτη με διάφορα τέτοιου είδος θεάματα.

Όπως και πολλά άλλα πάρτη του είδους έτσι και Full Moon Party λόγου της πολυκοσμίας και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έχει και τα δικά του δυσάρεστα αποτελέσματα. Ευτυχώς οι διοργανωτές γνωρίζοντας καλά τα επακόλουθα λαμβάνουν και τα κατάλληλα μέτρα.

YouTube
Full Moon Party

The Biggest Yang Na Tree in Thailand

Thong Nai Pan Yai & Noi Beach Ko Pha Ngan

Haad Yao Beach in Koh Phangan

Haad Yao Beach in the evening

Ao Hin Kong Bay, Ko Pha Ngan

Mae Haad Beach & Koh Ma, Ko Pha Ngan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here